Vi ste trenutno ovde: Naslovna O Nama

O Nama

Modernu kompaniju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja. NT Company od svog osnivanja 1998. godine nastoji da se po svemu uklopi u opis moderne, tržišno orijentisane firme: prepoznatljivi brandovi, brzo reagovanjena tržišne zahteve, i profesionalan odnos prema kupcima i poslovnim partnerima svrstali su NT Company u preduzeće od poverenja.

Delatnosti firme su veoma široke, i po svemu su pravi odgovor na savremene tržišne zahteve. NT Company se tako osim prodaje i servisa računara i računarske opreme, bavi prodajom i servisiranjem fiskalnih kasa, uvozom i distribucijom Xwave brenda, kao i CD i DVD produkcijom.

Ambicije se tu ne završavaju. Strategija daljeg razvoja odnosi se pre svega na proširenje prodajne mreže, uz planove da se značajno unapredi i poveća poslovna saradnja sa mrežom ne zavisnih dilera. NT company će u svakom slučaju nastojati da se približi kupcima, koji su u fokusu naše pažnje, što će oni svakako prepoznati kroz atraktivne ponude kvalitetne opreme primerene modernom multimedijalnom i računarskom okruženju.

Radno vreme prodavnice:
Utorak - petak, 17h - 20h
Subota 11h - 14h

Postoji mogućnost zakazivanja, van radnog vremena. Najavite se, da pripremimo Vaš sistem za slušanje.

Vaš,

HiendFi logo

 
Usher 9930C-15
Usher 9930C-15
Rega DAC
Rega DAC
Siltech Signature Octopus Eight
Siltech Signature Octopus Eight
Shanling CD5000 Pro
Shanling CD5000 Pro
Siltech Classic Anniversary 330i
Siltech Classic Anniversary 330i

Audio Research Rega logo Shanling Cayin SiltechUsher Audio