Vi ste trenutno ovde: Naslovna O Nama

O Nama

Modernu kompaniju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja. NT Company od svog osnivanja 1998. godine nastoji da se po svemu uklopi u opis moderne, tržišno orijentisane firme: prepoznatljivi brandovi, brzo reagovanjena tržišne zahteve, i profesionalan odnos prema kupcima i poslovnim partnerima svrstali su NT Company u preduzeće od poverenja.

Delatnosti firme su veoma široke, i po svemu su pravi odgovor na savremene tržišne zahteve. NT Company se tako osim prodaje i servisa računara i računarske opreme, bavi prodajom i servisiranjem fiskalnih kasa, uvozom i distribucijom Xwave brenda, kao i CD i DVD produkcijom.

Ambicije se tu ne završavaju. Strategija daljeg razvoja odnosi se pre svega na proširenje prodajne mreže, uz planove da se značajno unapredi i poveća poslovna saradnja sa mrežom ne zavisnih dilera. NT company će u svakom slučaju nastojati da se približi kupcima, koji su u fokusu naše pažnje, što će oni svakako prepoznati kroz atraktivne ponude kvalitetne opreme primerene modernom multimedijalnom i računarskom okruženju.

Radno vreme prodavnice:
Utorak - petak, 17h - 20h
Subota 11h - 14h

Postoji mogućnost zakazivanja, van radnog vremena. Najavite se, da pripremimo Vaš sistem za slušanje.

Vaš,

HiendFi logo

 
Usher 8848P
Usher 8848P
Cayin SP-20M
Cayin SP-20M
Cayin A-55T
Cayin A-55T
Usher R-1.5
Usher R-1.5
Siltech SCC85
Siltech SCC85

Audio Research Rega logo Shanling Cayin SiltechUsher Audio