Vi ste trenutno ovde: Naslovna O Nama

O Nama

Modernu kompaniju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja. NT Company od svog osnivanja 1998. godine nastoji da se po svemu uklopi u opis moderne, tržišno orijentisane firme: prepoznatljivi brandovi, brzo reagovanjena tržišne zahteve, i profesionalan odnos prema kupcima i poslovnim partnerima svrstali su NT Company u preduzeće od poverenja.

Delatnosti firme su veoma široke, i po svemu su pravi odgovor na savremene tržišne zahteve. NT Company se tako osim prodaje i servisa računara i računarske opreme, bavi prodajom i servisiranjem fiskalnih kasa, uvozom i distribucijom Xwave brenda, kao i CD i DVD produkcijom.

Ambicije se tu ne završavaju. Strategija daljeg razvoja odnosi se pre svega na proširenje prodajne mreže, uz planove da se značajno unapredi i poveća poslovna saradnja sa mrežom ne zavisnih dilera. NT company će u svakom slučaju nastojati da se približi kupcima, koji su u fokusu naše pažnje, što će oni svakako prepoznati kroz atraktivne ponude kvalitetne opreme primerene modernom multimedijalnom i računarskom okruženju.

Radno vreme prodavnice:
Utorak - petak, 17h - 20h
Subota 11h - 14h

Postoji mogućnost zakazivanja, van radnog vremena. Najavite se, da pripremimo Vaš sistem za slušanje.

Vaš,

HiendFi logo

 
Usher 15HM
Usher 15HM
Siltech Classic Anniversary 220i
Siltech Classic Anniversary 220i
Usher Rapport MN-517
Usher Rapport MN-517
Shanling SCD-T2000
Shanling SCD-T2000
Usher S-520
Usher S-520

Audio Research Rega logo Shanling Cayin SiltechUsher Audio