Vi ste trenutno ovde: Naslovna Članci Opšti audio članci Usher Audio Technology

Usher Audio Technology

El. pošta Štampa

Usher Audio Technology osnovao je Lien-Shui Tsai još davne 1972. godine, sa sedištem u Tai-Chungu na Taiwanu. U početku se bavila isključivo servisiranjem uvoznih high-end audio proizvoda, a već sledeće godine delatnost je proširena na istraživanja i razvoj (R&D) u području amplifikacija i zvučničkih sistema.


1974. godine Usher Audio Technologv postaje prvi specijalizovan audio proizvođač na Taiwanu koja u svojim projektima počinje primenjivati sofisticiranu mernu opremu u kombinaciji sa tradicionalnim slušnim testovima. Široka paleta zvučnika donose radikalan pomak, u inovativnom smislu, u odnosu na tradicionalni pristup drugih proizvođača. Muzički kvalitet koji se ogleda, pre svega u realističnom zvuku i dizajn za svaki pojedinačni zvučnik predstavlja "Umetnost, samu po sebi", sa zavidnom produkcijom kao i visoko kontrolisanom kontrolom kvaliteta, krajnji proizvod u vašem muzičkom okroženju dovodi vas na znatno viši nivo.


U dugogodišnjo saradnji naše dve kompanije iskristalisalo se opredeljenje koje podjednako predstavlja zadovoljstvo naših kupaca kao i sopstveni, dobar odabir koji nas zajedno dovodi na najviši nivo kvaliteta zvuka, koji je jasno prepoznat na tržistima USA, Skandinavije, Poljske, i Velike Britanije gde je svojom pozicijom prepoznatljiv kao odličan izbor u odnosu na alternativu.

 
Siltech Classic Anniversary 550i
Siltech Classic Anniversary 550i
Shanling A-5000
Shanling A-5000
Audio Research REFERENCE 110
Audio Research REFERENCE 110
Cayin Spark 9084D
Cayin Spark 9084D
Usher 9950C-15
Usher 9950C-15

Audio Research Rega logo Shanling Cayin SiltechUsher Audio