Vi ste trenutno ovde: Naslovna Članci Opisi proizvoda

Opisi proizvoda

Shanling T300

El. pošta Štampa

Dizajneri kompanije Shanling svakim novim modelom donose nove dileme: izgleda kao sa drugog sveta, ali da li tako i zvuči? Odgovor je svakako potvrdan. Budući vlasnik modela CD-T300 neće biti pošteđen komplimenata za dizajn uređaja, ali njegovi sonični kvaliteti sasvim sigurno ne zaostaju.

Opširnije...
 

Shanling SCDT200

El. pošta Štampa

Savršenog partnera je teško pronaći, ali Shanling SCD-T200 je prirodan partner bilo kojem pojačalu S serije. Povežite ga sa STP80 integralnim pojačalom, ili SP80 mono blokovima, i dobićete vizuelnu i zvučnu kombinaciju koja nema premca na današnjem zahtevnom audio tržištu.

Opširnije...
 

Shanling STP80

El. pošta Štampa

Audio uređaj koji za vrlo kratko vreme pokupi laskave kritike i stigne u predvorje Muzeja savremene umetnosti dokaz je da Hi-Fi i umetnost mogu zajedno. Retro dizajn koji bi se lako smestio u scenografiju filma «Metropolis» Frica Langa izaziva podjednaku pažnju stručnih elektronskih revija i dizajnerskih magazina.

Opširnije...
 

Shanling SP80

El. pošta Štampa
sp-80-uvodLampaški zvuk doživljava renesansu, u to nema sumnje. Audio poznavaoci takođe nemaju sumnje u sve zvučne prednosti mono blok pojačala snage. Shanling SP80C je, dakle, ispravan odgovor na težnje savremenih audiofila.
Opširnije...
 

Siltech signature

El. pošta Štampa

Siltech signature je ultimativni odgovor na zahteve savremenih audiofila. Konstruktorima ovih kablova omogućeno je da naprave kablove iz snova, i u tom cilju korišćena su najnovija otkrića u kombinovanju srebra i zlata.

Opširnije...
 
Stranica 1 od 2
Shanling SLM-A40MKIII
Shanling SLM-A40MKIII
Usher X-718
Usher X-718
Cayin SC-6LS
Cayin SC-6LS
Shanling MC-30
Shanling MC-30
Usher S-520
Usher S-520

Audio Research Rega logo Shanling Cayin SiltechUsher Audio